Information från styrelsen – juli 2018

danieldeimertBrf Ekängsparken, Fastighet, Info, Nyheter, Sophantering

Här kommer lite korta informationspunkter från oss i styrelsen. Det är viktigt att föreningens medlemmar är uppdaterade på vad som händer i vår bostadsrättsförening – tveka inte att kontakta någon i styrelsen om ni undrar över något eller om ni vill föra fram en åsikt.
Hej!

Hoppas ni har det bra i det vackra sommarvädret.

Årsmötet var ju tänkt att hållas i april men hölls av tidigare förklarade skäl inte förrän den 12 juni. En delvis ny styrelse valdes på mötet där 29 medlemmar deltog.
Den nya styrelsen består av:

Ordförande: Bertil Johansson
Kassör: Katarina Resare
Sekreterare: Astrid Wass
Ledamöter: Åsa Pettersson och Stefan Johansson
Suppleanter: Daniel Deimert och Jan Bohman

Föreningen har efter ansökan beviljats ett nytt bygglov för inglasning av balkonger. En del har redan glasat in och andra är på gång. Bygglovet gäller i 5 år men inglasningen måste påbörjas inom 3 år. Varje lägenhet som tänkt glasa in ska kontakta styrelsen innan arbetet påbörjas och ansvarar sedan för att en kontrollplan skrivs.

En grill har införskaffats till föreningen. Den står i det cykelförråd som ligger näst längst norrut. Det är fritt att använda den men DU måste rengöra grillen efteråt med borste och andra rengöringsverktyg. Kolresterna sorterar DU när de svalnat i restavfall.

Den 24 augusti hålls en gemensam kräftskiva på gården. Föreningen bjuder på kräftor och lite annat tilltugg. Kul om NI kan komma. Håll utkik efter information som kommer inom kort.

Lite kort om soprummet. Jag har upplyst om det tidigare. Pressa ihop mjölkförpackningar, vinkartonger och liknande så tar de inte så stor plats. Peder med flera har under perioden som gått varit tvungna att pressa ihop kartonger så att det inte ska bli fullt i kärlet. I övrigt fungerar allt mycket bra.

Ansvarsområden

Inom styrelsen har vi följande ansvarsområden. Ta gärna kontakt med nedanstående
om ni har några frågor.

Åsa Pettersson och Stefan Johansson – Flyttärenden och namnändringar m.m.
Daniel Deimert och Jan Bohman  – Städdagar och gemensamma aktiviteter
Bertil Johansson och Katarina Resare – Avtalsfrågor och ekonomi
Bertil Johansson – Nycklar
Jan Bohman – Avfall och återvinning

—–
/Enl. uppdrag
Ha nu en fortsatt skön sommar.
Brf. Ekängsparken
Gm Ordförande Bertil Johansson