Information från styrelsen – Dags igen för en inventering av våra cykelförråd

danieldeimertBrf Ekängsparken, Fastighet, Info, Nyheter

Styrelsen har nu beslutat att det ännu en gång skall göras en inventering av våra cykelförråd samt cyklar som står på våra cykelplatser utomhus. Syftet är att avlägsna de cyklar som saknar ägare för att få bättre plats för de cyklar som har en ägare.

Så här kommer vi att göra:

Kvällen den 14:e oktober kommer samtliga cyklar att märkas med ett rött band som knyts på cykelns styre. Äger du en eller flera cyklar som du förvarar antingen i något av föreningens fyra cykelförråd eller utomhus ber vi dig att du innan den 15 januari 2019 avlägsnar det röda plast bandet på din alternativt dina cyklar. Information om detta kommer också att anslås i trapphus, läggas i brevlådor samt läggas ut på föreningens hemsida.

Cyklar som den 15 januari 2019 fortsatt är ”ägarlösa” kommer att särskiljas och placeras i ett av våra cykelförråd. Information om vilket förråd kommer att meddelas genom anslag i trapphus samt läggas i brevlådor. De cyklar som är ”ägarlösa” och saknar SEC eller SOL märkning kommer att utrangeras alternativt om cykeln är i acceptabelt skick erbjudas för försäljning till föreningens medlemmar. Detta kommer att ske efter den 15 februari.

Information om de ”ägarlösa” cyklar som har SEC, SOL eller annan stöldmärkning kommer att transporteras till polisens hittegodsavdelning som kommer att försöka spåra ägaren genom märkningen vilket kommer att ske efter den 15 februari 2019.

SEC, SOL eller annan stöldskyddsmärkning av en cykel sitter vanligtvis på undersidan av cykelns tramphus.

Eventuella frågor besvaras av Stefan Johansson Tel: 0703 587 476.

Med vänliga hälsningar
Styrelsen Brf Ekängsparken